2012-06-18 07:20:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ügyeljen jobban a gyomrára

Napi horoszkóp június 18.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma kissé állítsa háttérbe a hivatását! Tény, hogy, önnek lételeme a küzdelem, a másokért való munkálkodás. Most viszont valami mással kellene a magára vonnia szerettei figyelmét. Hallgassa meg őket is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma csak olyasmit vállaljon be, ami kellemes, pihentető, szórakoztató is lehet az ön számára. Olyat, amihez nem kell folyton a homlokát ráncolnia. Ha másként néz a világba, a világ is másként fog önre nézni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy pillantás ma meghozhatja önnek, amire oly régóta várt: szerelmet, megbecsülést, jókedvet. Észrevette, hogy sok ember úgy beszél, hogy közben nem néz a másikra? Ön ne kövesse a példájukat!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az egyedül álló Rákok számára ma különösen kedvező lehet a nap. Valami belső remegést már a nap elején is érezhet. Talán épp ez az a rezgés, ami az életébe elhozza a várva várt változást. A párosaknak ez akár páros tánc is lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Próbáljon meg a mai napra egy kisebb kikapcsolódást beiktatni. Valahogy ma különösen nagy szüksége lehet a természet adta támogatásra. A növények erejére. Ha mást nem is tehet, sétáljon el legalább egy parkba. Öleljen meg egy fát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ügyeljen jobban a gyomrára! A panaszait persze nemcsak a rosszul megválasztott ételek okozhatják. A rossz társaság is éppúgy káros lehet. Ha kisgyermeke van, ma ő is nyűgösködőbb: kímélje az ő emésztőrendszerét is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Régóta érlelődik a változás a munkája területén. Ma végre ki is tudódhat, amiről eleddig csak suttogva beszéltek. Ne rettegjen, bármi is történik, az az ön fejlődését szolgálja. Egy megmérettetés, de jól fogja venni az akadályokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha eddig sötétben tapogatózott is, most végre látni kezdi az alagút végét. A sors, most új kilátásokat hozhat önnek. Persze ez egyben erőpróba is. Higgyen magában, és ássa elő azokat a képességeit, amiket eddig szunnyadni hagyott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Képes arra, hogy ha kell belenyugvással, ha kell, pozitív életfelfogással segítse a dolgok menetét. Házastársában, partnerében ehhez segítőre találhat. Ez még akkor is így van, ha ön vonakodik elfogadni a tanácsait.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Talán úgy véli, kedvese lényegesen többet költ, mint azt megengedhetné magának. Meglehet így van. De zsörtölődéssel nála semmire sem megy. És lássa be, ebből néha még önnek is csak haszna származik. Járjon elöl pozitív példával!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Vidám családi, baráti összejövetelek várnak önre. Ne vonakodjon részt venni bennük, még ha első pillantásra terhesnek is tűnik önnek a rokonsága. Önnek is meg kell tanulnia: a bajban csak a gyökereire számíthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Figyeljen oda jobban a szavaira! Lehet, hogy amit ön viccesnek talál, azt mások egyszerűen csak sértőnek. Vagy egészen fájónak! Az élc, ha találó, akkor különösen sebző is lehet. Csípősségét enyhítse kedvességgel, öleléssel!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: